FurryChamp

furrychamp

FurryChamp ytterligare en ny hundförsäkring

Under hösten 2022 lanseras FurryChamp – en ny utmanare inom djurförsäkring. Deras mål är att erbjuda marknadens bästa skydd till våra lurviga vänner. Okomplicerat och transparent där hundförsäkringarna är enkla att förstå med ett omfattande skydd.

Tillskillnad från traditionella försäkringsbolag ser det ut som FurryChamp kommer lansera en lite mer innovationsdriven produkt. Med automatiserade skadeanmälningar och utbetalningar.

På FurryChamps hemsida skriver det om sina värderingar:

Alla våra försäkringar täcker samma bredd av olyckor och sjukdomar, inklusive vissa redan existerande hälsotillstånd. Trygghet, oavsett vad du betalar.”

Vi på Försäkrahunden ser därför fram emot att göra en heltäckande recension av deras försäkringserbjudande dagen då FurryChamp lanseras.

Furrychamp - hemsida

FÖRSÄKRINGSSKYDD & PRISER

Vad ingår i FurryChamp hundförsäkring?

Det finns väldigt lite att gå på i skrivande stund. Enligt hemsidan kommer det finnas två försäkringsbelopp på antingen 30 000 kr eller 60 000 kr. Även delar så som akutvård, rehabilitering, medicin, dolda fel och tandvårdsolyckor ser ut att inkluderas i skyddet. Fullständiga försäkringsvillkor är inte publicerade.

FurryChamp Priser

Tyvärr går det inte att få en prisuppgift ännu, utan man hänvisas till att skriva upp sig på deras e-postlista för notifikationer. På hemsidan presenteras en tidslinje över din försäkringspremie år för år. Denna funktion ska bli spännande att följa då det skapar mindre överraskningar när priserna går upp. Försäkringen ser heller inte ut att ha någon bindningstid.

Text uppdaterad: 2022-09-26

Dela med dig av dina åsikter

Lämna en kommentar

Försäkrahunden
Logo