Hundförsäkringsbolag

Vilka försäkringsbolag erbjuder hundförsäkring?

För många är det vanligt att utgå från försäkringsbolag när det kommer till att hitta en ny försäkring. På Försäkrahunden har vi listat samtliga försäkringsbolagen (som vi känner till) i Sverige som erbjuder hundförsäkringar. Det är långt ifrån alla försäkringsbolag som erbjuder djurförsäkringar, därav en relativt kort lista av potentiella valmöjligheter.

Passa på att jämföra bolag

Många av försäkringsbolagen som erbjuder djurförsäkring har dock flera olika sorters nivåer som går att teckna. Passa på att jämför hundförsäkring, kolla på det inviduella villkor mellan de olika bolagen för att hitta ett försäkringsbolag som passar dig och din hund.

Vilket försäkringsbolag erbjuder bäst hundförsäkring?

En vanlig fråga som läsarna ställer är bäst hundförsäkring vilken är det? Svaret på frågan är oftast att det beror på vilken hund du har samt vad för skydd du vill ha för din hund. Tillskillnad från många andra försäkringar där samma bolag erbjuder allt som behövs inom försäkringar, så kan hund och djurförsäkringar vara bra att fokusera på försäkringsbolag du tidigare inte använt. Det är helt enkelt för att de många gånger erbjuder bättre villkor än de större företagen.

Vilket försäkringsbolag rekommenderar vi?

Det finns flera olika bra hundförsäkringar där ute. När vi jämfört de olika bolagen så sticker några ut ur mängden som populära och bra alternativ. Då har vi tagit med läsarnas feedback samt villkor, pris, tilläggsförsäkringar för hund, kundtjänst och eventuell rabatt.

De 3 hundförsäkringsbolagen som erbjuder bra villkor, pris, service samt fått goda recensioner av våra läsare är:

» Moderna Hundförsäkring

» ICA Hundförsäkring

» Svedea Hundförsäkring