Om Oss

Välj rätt hundförsäkring – en trygghet för dig med hund

Som hundägare vilar ett stort ansvar på dina axlarna, därför känns det tryggt att veta om olyckor och sjukdomar är skyddade via en bra hundförsäkring. Kostnaderna kan lätt springa iväg vid olyckor och sjukdomsfall, tusentals kronor som du kan spara om du förebyggt med att teckna en hundförsäkring. Av egen erfarenhet vet vi att det oftast inte är en fråga om du kommer behöva gå till veterinären utan snarare när.

Vi hjälper dig att hitta rätt

Att hitta rätt hundförsäkring är inte det lättaste många gånger, därför har vi valt att göra denna hemsida för att hjälpa alla där ute som har problem med att finna tydlig, transparent och rätt försäkringsinformation. Bakom sidan har du två djurägare som efter många år med dyra och snåriga försäkringar insåg att det oftast går att få en försäkring som täcker lika mycket men för en billigare peng och minst lika bra kundservice.

Vårt mål med sidan

Målet med Försäkrahunden.se är att sakligt gå igenom samtliga försäkringsbolag och dess villkor för att sedan presentera det viktigaste från varje. Recensionerna av bolagen är helt oberoende och sker manuellt av som står bakom sidan, därför kan viss information vara utdaterad så vi rekommenderar att du alltid dubbelkollar på försäkringsbolagens egna sidor innan du tecknar.

» Har ni några idéer och förslag på förbättringar så tveka inte att höra av er – alla förslag som kan göra Försäkrahunden.se bättre mottages gärna!

Våra Hundvänner

  • Strävhåriga Foxterrierklubben ingår i medlemsorganisation i Svenska Terrierklubben (SvTeK). Här finner du allt om rasen Strävhårig Foxterrier och mängder av bra information för dig som är nyfiken på rasen.

Kontakta oss

Har du några frågor, tips, feedback till Försäkrahunden? Kanske ett nytt försäkringsbolag som behöver utvärderas? Skicka ett mejl, vi försöker svara inom 24 timmar.

Mejladress: kontakt@försäkrahunden.se

Företagsuppgifter

Försäkrahunden.se drivs av Evide Group AB som specialiserar sig på produkt- och prisjämförelser online.

Evide Group AB (org.nr 559168-9665)
Olivedalsgatan 16
413 10 Göteborg

Villkor

Information och uppgifter på Försäkrahunden.se ska bara användas i informativt syfte och publiceras därför med reservation för eventuella fel.

Annonsering

Försäkrahunden.se är deltagare i olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB, ett företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.