Om Försäkrahunden.se

Om oss

Försäkrahunden.se grundades 2018 för att hjälpa hundägare i valet av hundförsäkring. Vårt mål är att navigera hundägare rätt kring allt som rör hundförsäkringar som annars är en försäkringsmarknad full av snåriga villkor, dålig transparens och oförståeliga prissättningar.

Allt om hundförsäkringar på en sida

Vi vill göra det enklare för alla med hund att snabbt få en bra överblick över vilka försäkringsbolag som erbjuder hundförsäkring och vad som inkludera i deras erbjudande. Genom att samla in information från försäkringsbolagen och den oberoende försäkringsbyrån Konsumenternas har vi en möjlighet att sammanfatta och betygsätta försäkringarna.

Våra hundvänner

Strävhåriga Foxterrierklubben ingår i medlemsorganisation i Svenska Terrierklubben (SvTeK). Här finner du allt om rasen Strävhårig Foxterrier och mängder av bra information för dig som är nyfiken på rasen.

Cairnterrier klubben är anslutna till Svenska Kennelklubben och Svenska Terrierklubben. Här finner du allt om rasen Cairnterrier – allt från information och bildgalleri till valpar och webbshop.

Kontakta oss gärna om er förening eller medlemsorganisation är intresserade av att bli hundvän med oss på Försäkrahunden.

Vi som jobbar med Försäkrahunden

vidar-hwang

Vidar Hwang
Vidar har en universitetsutbildning inom marknadsföring och ett stort intresse rörande allt kring privatekonomi. Gillar framförallt djur, resor, hemma gym och att hjälpa andra.

profilbild aron hwang

Aron Hwang
Är utbildad ekonom med flera års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och analys vilket har hjälpt mycket vid förståelsen av försäkringsvillkor. Uppskattar djur, natur, löpning och familj.

Försäkrahunden stödjer Djurskyddet

Djurskyddet är en organisation i Sverige som utför både praktiskt djurskyddsarbete och ett långsiktigt påverkansarbete för ett starkare djurskydd i landet. Detta är intressen som står oss på Försäkrahunden nära och vi är glada att som förtagsvän kunna stödja deras viktiga arbete.

I över hundra år har Djurskyddet arbetat ideellt inom djurskyddsarbete. Gå gärna in på Djurskyddet och läs på deras viktiga arbete.

djurskyddet-sovande hund

Kontaktuppgifter

Har du en fråga? Vi på Försäkrahunden försöker svara så fort vi kan.
Vanligtvis inom en timma under vardagar 08:00 – 18:00 och helger 09:00 – 15:00.

E-postadress:
kontakt@försäkrahunden.se

Adress:
Evide Group AB, org.nr 559168-9665
Marklandsgatan 43
414 77 Göteborg

Villkor och samarbeten

All information på denna hemsida bör endast användas i informativt syfte. Försäkrahunden.se erbjuder inga försäkringar, vi är inte ett försäkringsbolag eller en försäkringsrådgivare. Information som förmedlas är hämtad och uppdateras manuellt, det kan med andra ord vara eventuella felaktigheter i texterna. Om du upptäcker att så är fallet får du gärna kontakta oss så kan vi uppdatera villkoren. För att hitta aktuella priser och villkor bör du alltid besöka försäkringsbolagens hemsidor.

Affiliation

För att kunna driva Försäkrahunden.se finns samarbeten med olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB,
ett företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Integritetspolicy

Försäkrahunden.se ingår i Evide Group AB, org. nr 559168-9665 med hemmahörande adress på Järnvågsgatan 3, 413 27 Göteborg. För mer information om Evide Group AB kan du besöka evide.se

Personuppgifter

Din integritet är viktig för oss och personuppgifter som sparas är endast kopplade till kommentarsfältet eller/och kontakt till oss. Uppgifterna som sparas innefattar och är begränsade till namn och e-postadress som du själv anger.

Kommentarer

Alla besökare på Försäkrahunden.se kan lämna kommentarer och ge betyg på våra artiklar och recensioner. När du lämnar en kommentar sparas den information som lämnas i kommentarsfältet vilket är namn, e-postadress och din IP-adress. Anledningen till att IP-adressen sparas är för att förebygga skräppost i kommentarsfältet.

Den personliga data som sparas hanteras med största sekretess. Vi säljer aldrig vidare data till en tredjepart.

Kommentarer sparas utan tidsbegränsning tillsammans med medföljande metadata. Kontakta oss om du vill ta bort kommentarer och medföljande metadata.

Du kan alltid kontakta oss om du vill efterfråga vilken data som sparats om dig. Försäkrahunden kan på din uppmaning radera personlig information och data som vi har sparat (kommentarer eller e-post). Det inkluderar dock inte uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Cookiespolicy

Försäkrahunden
Logo